Fredag!

Kommentera

Idag tog jag med mig pojkarna till öf. Elton var helvild (mer än vanligt) så vi gick efter lunchen. Som han inte ens åt. Han kan verkligen inte få ro att äta när det är rörigt runt omkring. Gick förbi och köpte en grillad med bröd till både honom och mig. Den åt han. Sen sov båda två så jag gick en liten omväg hem 7,5 km. Plockade lite medan Elton sov. Leo hade vaknat så han låg och gymmade en stund.
Sen käka vi äpple när han vakna. Och gick ut en sväng innan Linda och Emilia lånade Elton några timmar.
Jag själv gick ut och sprang med Leo vid 16. Tanken var att han skulle sova hela men körde i världens grop så han vaknade efter 10 min. Men snäll som han är sa han inte ett ljud resten av turen.
7 km och snabbare än vanligt gick det också 36 min. Måste vara för att jag pumpade däcken och att Leo inte väger lika mycket som Elton. Duschade med Leo,han älskar vatten precis som Elton gjorde.
Sen lagadejag kvällsmat. Tacopaj! Nomnom. Vi käkade när c lagt Leo redan vid 18.30 han var så grinig och trött. Elton kom hem vid 19. Vi. Isade lite med han sen gick vi upp och läste och så sov han sen.
Vi har kollat på Tarzan. Eller jag! Christoffer somnade som vanligt efter 20 min. Har sedan ritat upp hit jag ska bygga på min sugarskull på låret. Den börjar se så ynklig ut så den behöver sällskap 😄 måste boka tid för den med. Ska sätta ett mål att det ska vara mer på låret innan vi åker till Bulgarien. Om han har tid innan men de hopps jag 😬
Men först ska jag till Björn på nu eller aldrig.
Jaja godnatt!