Fullt upp!

Kommentera

Har hållt igång i stort sett hela dagen.
Fick sova ut imorse med Leo. Christoffer och Elton kom och väckte oss 9.30 imorse. C drog till jobbet. Vi hamnade i soffan en liten stund. Satte igång en tvättmaskin och helt plötsligt var klockan 11.30. Vi käkade lunch och klädde på oss.
Blev en promenad för att få barnen att sova middag. Elton vägrade så vi stannade en stund i en lekpark så han fick springa runt en stund först.
Vi knallade sedan iväg och dom båda sov. Elton vaknade när jag kom in på maxi. Köpte blöjor till Leo och även gröt från 4 mån som han ska få smaka imorgon.
Vi gick bortåt c's jobb. Vi tajmade innöt han slutade så vi tog sällskap hem. Elton fick gå sista biten.
Blev nästan prick en mil jag gick.
Väl hemma klippte jag häcken på baksidan och mot ena grannen. Krattade ihop och slängde allt i säckar. Drog upp minst 60 tistlar ur våran gräsmattan, fattar inte vart dom kommer ifrån. Just de hängde en tvätt med.
Gick in och Käkade mat som Stoffe lagat. Och klockan var redan 19.30 när vi var mätta. gjorde iordning Elton för natten, läste och sjöng tills han nästan somna.
Tog över nattningen med Leo.
Gick ut och sprang när han hade somnat.
Har duschat och ska nu sova. Ska bli skönt. Imorgon är ingenting planerat, hoppas nästan på dåligt väder så man kan mysa inne. Men det ska väl vara samma lika som idag. Fast hade egentligen velat vara med mamma Bjarne och Frida i Grekland nu. Dom åkte dit idag. Vill också åka bort på semester 😅